☰ Meny

För företag

Givetvis erbjuder vi alla våra tårtor och bakverk även till företag och föreningar, men vi erbjuder även anpassade produkter och speciella erbjudanden just för Ert företag.

För att få handla på faktura måste man dock först skicka in en förfrågan till info@carlichoklad.se med företags/föreningsnamn, organisationsnummer, fakturerings e-post, besöks samt utdelningsadress, kontaktperson samt telefonnummer och bli godkänd för fakturering i vändande e-post.

Glass

Vi tillverkar och levererar glass till flera företag i olika sammanhang.

För restauranger som vill ha äkta kvalitets gelato till desserter levererar vi både i tråg (per kilo) och för den lite mindre aktören kan man även köpa per liter. Vi har även sorbeter och kan anpassa smaker och recept efter Era önskemål vid större ordrar.

Restauranger och barer kan enkelt göra spännande frysta drinkar till Era kunder i sommarvärmen! Ananasglass med kokosmjölk och rom blir en fantastisk fryst Pina Colada, vår mojitosorbet behöver även den bara ett stänk rom för att bli en somrig och svalkande drink. Även vår mycket uppskattade citronsorbet blir enkelt en fryst Tom Collins med lite gin och sockerlag.

Är Ni ett företag som inte arbetar med servering och bara vill bjuda Era anställda på en riktig glassfest så hjälper vi Er gärna! Varför inte duka upp en glassbuffé på kontoret som start på semesterperioden eller för att välkomna alla tillbaka? Eller bjud in Era anställdas familjer och bjud dem på en ordentlig glassbomb.

Maila er förfrågan till: info@carlichoklad.se

Choklad

Att bjuda gästen på en chokladbit visar att man uppskattar dem, att bjuda dem på en kvalitativ chokladpralin visar att man älskar dem!

Vi levererar chokladprodukter och chokladpraliner till företag så som hotell, konferenslokaler och restauranger. Vi har ett brett utbud med enkla chokladprodukter till komplexa smakupplevelser, alla handgjorda av högsta kvaliteten.

Förutom våra standardpraliner så kan vi även vid större order ta fram en unik smak bara för Ert företag så att Ert namn och varumärke är det första kunden tänker på när de kommer ihåg och blir sugna på Er delikata chokladpralin.

Maila er förfrågan till: info@carlichoklad.se

Bröd

Vi tillverkar dagligen färskt surdegsbröd och levererar även på beställning till restauranger, caféer och andra som vill erbjuda sina kunder kvalitativt, dagsfärskt och saftigt bröd.

Företag som vill både löpande och tillfälligt bjuda sina anställda på en riktigt god frukost eller bra bröd kan också vända sig till oss med sina förfrågningar.

Även om Ni skulle önska en speciell smak eller speciellt bröd kan vi hjälpa Er vid förfrågan.

Maila er förfrågan till: info@carlichoklad.se

Företagsgåvor

Choklad och presenter går hand i hand, men även andra produkter så som kaffe, te och kakor av olika slag passar perfekt som gåvor.

Oavsett om Ni vill visa Era anställda att Ni uppskattar dem eller om Ni skicka ut presenter till kunder och leverantörer så kan vi hjälpa Er.

Vi kan anpassa paket efter både Er budget men även efter Ert varumärke och budskapet Ni vill förmedla.

Maila er förfrågan till: info@carlichoklad.se

Aktiviteter

En trevlig stund tillsammans där man lär sig om alla aromerna i choklad eller vad som skiljer billig från kvalitetsglass är en perfekt aktivitet för personalgruppen.

Vi kan även erbjuda Er alldeles egna afternoon-tea eller varför inte bara en privat fikastund där Ni får möjlighet att prova på flera olika sorters bakverk eller en tårtbuffé? Vi kan alltid anpassa oss efter Era önskemål och hur Ni vill visa uppskattning för Er personal!

Givetvis kan vi komma till Er eller Ni till oss beroende på Era önskemål. Vi kan även anpassa innehållet eller slå ihop flera typer av provningar för att skapa ett unikt event bara för Er!

Maila er förfrågan till: info@carlichoklad.se