☰ Meny

För företag

Givetvis erbjuder vi alla våra tårtor och bakverk även till företag och föreningar, men vi erbjuder även anpassade produkter och speciella erbjudanden just för ert företag. Vi erbjuder catering med våra produkter, glass, praliner med mera.

För att få handla på faktura måste man dock först skicka in en förfrågan till info@carlichoklad.se med företags/föreningsnamn, organisationsnummer, fakturerings e-post, besöks samt utdelningsadress, kontaktperson samt telefonnummer och bli godkänd för fakturering i vändande e-post.

Glass

Vi tillverkar och levererar glass till flera företag i olika sammanhang.

För restauranger som vill ha äkta kvalitets gelato till desserter levererar vi både i tråg (per kilo) och för den lite mindre aktören kan man även köpa per liter. Vi har även sorbeter och kan anpassa smaker och recept efter era önskemål vid större ordrar.

Restauranger och barer kan enkelt göra spännande frysta drinkar till sina kunder i sommarvärmen! Ananasglass med kokosmjölk och rom blir en fantastisk fryst Pina Colada, vår mojitosorbet behöver även den bara ett stänk rom för att bli en somrig och svalkande drink. Även vår mycket uppskattade citronsorbet blir enkelt en fryst Tom Collins med lite gin och sockerlag.

Är Ni ett företag som inte arbetar med servering och bara vill bjuda era anställda på en riktig glassfest så hjälper vi er gärna! Varför inte duka upp en glassbuffé på kontoret som start på semesterperioden eller för att välkomna alla tillbaka? Eller bjud in era anställdas familjer och bjud dem på en ordentlig glassbomb.

Maila er förfrågan till: info@carlichoklad.se

Choklad

Att bjuda gästen på en chokladbit visar att man uppskattar dem, att bjuda dem på en kvalitativ chokladpralin visar att man älskar dem!

Vi levererar chokladprodukter och chokladpraliner till företag så som hotell, konferenslokaler och restauranger. Vi har ett brett utbud med enkla chokladprodukter till komplexa smakupplevelser, alla handgjorda av högsta kvaliteten.

Förutom våra standardpraliner så kan vi även vid större order ta fram en unik smak bara för ert företag så att ert namn och varumärke är det första kunden tänker på när de kommer ihåg och blir sugna på er delikata chokladpralin.

Maila er förfrågan till: info@carlichoklad.se

Företagsgåvor

Choklad och presenter går hand i hand, men även andra produkter så som kaffe, te och av olika slag passar perfekt som gåvor.

Oavsett om ni vill visa era anställda att ni uppskattar dem eller om ni skicka ut presenter till kunder och leverantörer så kan vi hjälpa er.

Vi kan anpassa paket efter både er budget men även efter ert varumärke och budskapet ni vill förmedla.

Maila er förfrågan till: info@carlichoklad.se